Doe ’s Gek! en speel mee in de nieuwe videoclip van Telekids Musicalschool!/ foto Margot Scheerder

PERSBERICHT

Doe ’s Gek! en speel mee in de nieuwe videoclip van Telekids Musicalschool!

De Telekids Musicalschool komt naar Zwolle om professionele televisie-opnamen te maken voor de nieuwste videoclip ‘Doe ’s Gek!’. Alle kinderen in Zwolle die van dansen en zingen houden kunnen meedoen. “We toveren hiervoor de IJsselhallen in Zwolle op 24 augustus om tot een echte studio en filmlocatie,” zegt André Pouwer, directeur van de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy.

‘Doe ’s Gek!’ is de titel van de nieuwe videoclip van de Telekids Musicalschool. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar die willen meespelen kunnen zich opgeven voor deze ClipClub van de Musicalschool. “Een fantastische mogelijkheid om mee te doen in een videoclip en zo op televisie te komen. Vaak is dat een droom en die kan nu uitkomen, zonder dat je ervoor naar Hilversum hoeft te komen!’ aldus een enthousiaste Pouwer.

‘Doe’s Gek’ is eveneens de naam van het populaire kinderevenement in de IJsselhallen tijdens de herfstvakantie in Zwolle. “Na een succesvolle eerste editie in 2017 dagen we ook dit jaar weer kinderen van 4 tot en met 12 jaar uit om een week lang te komen kijken, voelen, proeven, luisteren en vooral om lekker GEK te doen,” zegt Pouwer. De Telekids Musicalschool is ook aanwezig tijdens dit evenement in de IJsselhallen en directeur Eric Broekaart is blij met die samenwerking: “Een unieke kans voor de kinderen om samen met de docenten van de Telekids Musicalschool op het podium te staan.”

Kinderen van 8 t/m 12 die willen meedoen aan de videoclip kunnen zich tot 22 augustus aanmelden voor de opnamen op 24 augustus door een mail te sturen naar service@telekidsmusicalschool.nl met daarin vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer. Deelname staat open voor alle kinderen, de kosten zijn € 5,-.