Het Organisatieteam neemt het IJsbeelden Festival over

Komende winter staat het centrum van Zwolle voor het vierde jaar op rij in het teken van het IJsbeelden Festival. Een uniek evenement, dat bezoekers uit heel Nederland naar de Overijsselse hoofdstad trekt. Nu evenementenbureau Het Organisatieteam het festival heeft overgenomen, belooft de komende editie extra veel spektakel. Een uitgelezen podium voor ambitieuze merken, die zich graag volop in de kijker zetten.

Na LEGO World nu ook IJsbeelden Festival
“Het IJsbeelden Festival in Zwolle is een echte toeristenmagneet”, vindt Eric Broekaart, mede-eigenaar van Het Organisatieteam, dat vestigingen heeft in Utrecht en Zwolle. “Dat is één van de redenen waarom wij het evenement graag toevoegden aan ons portfolio. Het past bij een evenement als LEGO World, dat wij de afgelopen jaren tot een van de meest succesvolle en best bezochte consumentenevenementen van Nederland hebben gemaakt. Die status willen we ook met het IJsbeelden Festival bereiken.”

Meer dan 100.000 bezoekers
Marc van Aalst, samen met Broekaart eigenaar van Het Organisatieteam, vult aan: “Het IJsbeelden Festival heeft een enorme aantrekkingskracht op jong en oud. En die willen we graag een ongekende en verrassende beleving presenteren zoals ze nog nooit meegemaakt hebben. Het doel is de 100.000 bezoekers van afgelopen jaar te overtreffen. En dat gaat zeker lukken, omdat we bijzondere samenwerkingsverbanden aangaan met ambitieuze merken die zich graag groots in Zwolle presenteren.”

IJskunstenaars uit de hele wereld
Het thema van de komende editie van het IJsbeelden Festival is ‘Revolutionaire Voertuigen’. Met adembenemende kunstwerken van meer dan 40 ijskunstenaars vanuit de gehele wereld, unieke verhalen en verrassende belevenissen in hartje Zwolle. De eigenaren van Het Organisatieteam kijken reikhalzend uit naar hún eerste editie van het festival: “Sfeer, beleving, verrassing en verwondering...  het komende IJsbeelden Festival wordt in alle opzichten een onvergetelijk evenement.”

Het IJsbeelden Festival vindt plaats van 6 dec. 2014 t/m 25 januari 2015. 
Voor informatie: www.ijsbeelden.nl