We doen het goed, of we doen het niet

Wij zijn een organisatiebureau voor (grootschalige) consumentenevenementen. Wij zetten eigen evenementen in de markt. Het strategisch concept, de marketing, de sales en de complete logistiek worden door ons zelf gedaan. Waar het lukt zoeken we de samenwerking op met bedrijfsleven, accommodaties of mediapartners. Wij laten ons graag uitdagen door onze eigen gedachtenspinsels en heel soms door gedachtenspinsels van anderen. 25 jaar ervaring in de evenementenbranche geeft ons het gevoel en vertrouwen dat we vaak de juiste weg inslaan. We zijn dol op uitdagingen en leggen de lat voor ons zelf steeds hoger. Het volgende evenement moet altijd beter zijn!

Doen we dan alles zelf? Nee gelukkig niet! Wij maken gebruik van de evenementenspecialisten die het verschil kunnen maken.

Kom maar op!

Loop u al langer rond met een goed  evenementen idee? En wilt u dat idee transformeren tot een heus commercieel concept? U heeft echter niet de kunde, tijd en/of geld om dat te verwezelijken dan is een gesprek met Het Organisatieteam misschien nog niet zo gek. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar creatieve ideeen en proberen waar mogelijk te denken in kansen en mogelijkheden. Wij maken graag tijd om met u te sparren.