Het Organisatieteam bedenkt

Het begint altijd met een idee. De vraag die dan onmiddelijk volgt; kunnen we dit omzetten naar een evenement? Wij denken dan graag in kansen en mogelijkheden. De meeste ideeën worden door anderen al snel budgettair kapot gerekend.  Wij doen dat niet. Wij hebben er juist plezier in om over de meest rare concepten te brainstormen en dit uit te werken. Dat betekent overigens niet dat we overal een evenement van kunnen maken. Sterker nog; het merendeel van deze gedachtenspinsels belanden in de prullenbak. Soms halen we ze daar ook weer uit, het idee wat vandaag niet werkt kan morgen succesvol zijn. 

In de conceptvorming gaat het uiteindelijk altijd om het doel. Het concept zorgt ervoor dat het doel bereikt wordt;

Het Nederlands IJsbeelden Festival wil een verrassende, magische, unieke, winterse, familie-ervaring creëren waar de ijskunst centraal staat.

I Love Beauty inspireert jonge vrouwen op zoek te gaan naar hun uniekheid en eigenheid en de wijze waarop ze zich kunnen onderscheiden. 

Doe's Gek beweegt kinderen om uit hun comfortzone te komen en ze een knotsgekke dag te laten beleven waarin ze uitgedaagd worden om vooral mee te doen.

Legoworld laat kinderen op een interactieve manier kennismaken met de brede wereld van Lego voor kinderen van 3 t/m 99 jaar.